Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kata (68dfb93)
*foglalkozás*
40 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Bika
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Nem dohányzom Igen, de nincs háziállatom
Sportolok Vallásos vagyok, de nem gyakorlom Nem vagyok spirituális
150 cm Sötétbarna Hosszú Barna Átlagos

jóga, zumba (nem rendszeresen)

Mozi, wellness, strand, kirándulás, városok felfedezése, utazás, filmezés.

Középiskola
1 gyermek Igen nőtlen/hajadon
Magamról amit fontosnak tartok

Mosolygós, kedves, humort kedvelő, barátságos, pozitív de nem naiv, amit kihozol belőlem.... ;) Sok mindent szeretek, mozi, wellness, színház, teaház, bowling, szeretek kirándulni, utazgatni, városokat felfedezni, finomakat enni, strandolni, hajókázni, sétálni kéz a kézben, esténként borozgatni, filmezni, bújni...!!!! jó ha van idő megpihenni és semmit se csinálni... :) Első helyen szeretek lenni, nem szeretem a focit, nem hiszek a férfi női barátságban. Kérlek ezt vedd figyelembe mikor nekem írsz. Köszönöm.

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Megbízhatóság, hűség, őszinteség... együtt töltött idő, közös programok.... Nem kalandot keresek, egy kapcsolatra időt kell szánni. :) Szeretnék valakinek fontos lenni, szeretni és szeretve lenni... :) Szükségem van valakire akiben megbízhatok, akire rá bízhatom magam, aki nem hagy cserben, aki fél elveszíteni... Szeretném ha valaki vigyázna rám...
Ha fénykép nélkül vagy itt fent, illetve ha mamahotelben élsz még ennyi idősen ne írj, arctalanul nem lehet ismerkedni és úgy sem ha nem vagy önálló. Kérlek ezt vedd figyelembe ha írsz. Köszönöm.

Kupidó hírei