Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Bízz önmagadban!

Bízz önmagadban!

Behívod a szerelmet...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van az úgy hogy orvul és könyörtelenül összetörik a szíved. Feketébe borul a világ, nem süt a Nap és a legfinomabb ételek ízét sem érzed. Ha egyáltalán enni tudsz.....

 

Az első hetek nagyon nehezek lehetnek. Nem csak a világod, de nagy valószínűséggel az önbecsülésed is sérül, hiszen elárultak. Mást ígértek, becsaptak.

 

A gyászmunkát azonban segítheti az alapos önvizsgálat. Nem csak a hibák feltérképezése, amit óhatatlanul mindannyian elkövetünk, mert az csak a bűntudatot erősíti majd. 

 

Értékeidet keresd meg: szépséges mosolyod, humorod, kedvességed. Mert van miért szeretni téged. Lehet, hogy aki most távozott az életedből, nem mérte ezt fel helyesen. Kapkodott, felületes volt vagy soha nem is volt kíváncsi arra csodára, aki valójában vagy.

 

Az önvizsgálat azonban segíthet helyre tenni magadban a dolgokat, visszanyerheted önbizalmad is és könnyebb lesz lezárni a múltat. Új jelöltnek szavazni esélyt. Akár itt nálunk.

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei