Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Valóban társat keresel?

Valóban társat keresel?

Fogalmazd meg elvárásaidat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A vágy már megszületett benned, hisz a múltat lezártad, új útra léptél. 

 

Igen, eldöntötted, és nagyon is jól döntöttél, hogy nem adod fel, nem ülsz ölbe tett kézzel, megkeresed életed párját.

 

De tudod, pontosan milyen társra vágysz? Mert az nem elég, ha azt tudod, milyet nem. Mert olyat nem, mint az előző, vagy az azt megelőző, vagy az azt megelőző.

 

Olyat kell behívjál, aki igazán kell neked és azért, mert........

 

Nos tudod, milyen az olyan?

 

Mert sokan sokáig nem tudják, téblábolnak, tétováznak és akár el is szalasztják az igazit. Az értékek megfogalmazása nem is olyan könnyű. Külső tulajdonságok nyomnak sokat a latban? Körülményei? Életmódja? Hogy van e gyereke, kutyája, kertes háza? Hogy szeret e csacsogni, főzni, lenyalja a fakanalat, beleiszik e a borosüvegbe? Bátor? Ügyes kezű? Jó szerető? Gyengéd? Ölel, ha kell?

 

Ahhoz, hogy megfogalmazd magadban precízen, milyen embert csalogatnál be az életedbe, először magadban kell helyretenni a saját értékeidet. Mert ahhoz kell passzolnia a másiknak. Néha ellensúlyozni, néha kiegészíteni. Vagyis írj listát. Egyet önmagadról (jó kis önismereti gyakorlat), és egyet jövendó párod pozitív tulajdonságairól. Amiért majd szeretni tudod, amiért majd szeret téged ő is. Szóval gondolkozz.... és utána könnyű kézzel, magabiztosan töltöd ki - akár itt nálunk . az adatlapodat.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei