Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Aputestű férfiak - mi kell a nőnek?

Aputestű férfiak - mi kell a nőnek?

Kívánatosak és menők

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Milyen az aputestű férfi?

 

Kiderült: szerethető, sőt kívánatos. Igazán kívánatos a legtöbb nő számára és ezt most már fel is merjük vállalni.

 

Mackenzie Pearson, egy 19 éves lány írt erről először blogjában, és megható, őszinte írását felkapta a világsajtó: így került be a köztudatba az "aputest", amely ezek szerint igencsak közel áll a nők szívéhez.

 

Mert fantasztikus a kidolgozott férfitest, ahogy feszülnek az izmok..... lehet bolondulni a csúcspasikért is. 

 

De a látvány, ahogy egy tökéletesen átlagos (nem kockás hasú, de nem is már pocakot eresztett férfi) - aki hozzánk tartozik - az bizony szerethető, vonzó, és képes elcsavarni a nők fejét. Miért? Mert közel vannak hozzánk, emberibbek és természetesebbek a konditermek királyainál.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei