Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Rakj rendet az életedben

Rakj rendet az életedben

Nem kedveli a káoszt a szerelem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Jó, ez nem teljesen igaz. Van olyan szerelem, ami a káoszba is beleül, és jól is érzi magát.

 

De ahhoz, hogy megfogalmazd saját igényeidet, hogy valóban lezárd a múltat, érdemes kidobnod minden kacatot az életedből.

 

Könnyebb a tárgyakkal kezdeni: felesleges, sose hordott ruhák, cipők, felhalmozott övek, táskák, bizsuk. Csak hiszed, hogy azokon át őrzöd emlékeid. Minden, ami számít, a szíveden belül van. Minden más, csak porfogó, felesleges vicik-vacak, amelyek elveszik a teret, nem tudod átlátni a saját otthonod. Útban vannak, folyton beléjük botlasz és nem jutsz azokhoz, amelyek valóban fontosak.

Ugyan ez igaz a lelki kacatokra is: lim-lom, zsufi, porfogó. Mondatok, élmények, színek, hangok, illatok. Düh, fájdalom, megaláztatás.

 

Csak azt őrizd meg, ami épít téged, a többit szemrebbenés nélkül kukázd. Magadért. A jövődért. A szerelemért.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei