Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nevess sokat

Nevess sokat

Sóvárog a lélek a mosoly után

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Érjen fülig a szád, mosolyogj szívből, kacagj, heheréssz, vihogj, nevess nagyokat.

 

Mindegy miért, nem kell rá ok, csak  maga a létezés, egy apró bökés, egy kacsintás, egy rád röppenő, az arcodon megpihenő mosoly.

 

Viszonozd, sokszorozd mások mosolyát, vagy indíts útjára te mosolyláncot. Mert ismered ugye? Ha te rámosolygsz egy valakire, ő kettőnek adja tovább, azok már hat embert ajándékoznak meg mosollyal és így tovább.

 

Mosolyogj akkor is, ha nehéz a szíved, meglátod, nyomban enyhül majd a teher, a szomorkás mosoly is mosoly, enyhíti szenvedésed, és lesz majd valaki, aki visszamosolyog rád.

 

Aki társat keres, az is a mosolygós arcok felé fordul, a szomorúság távol tart, hiszen azt üzeni: az ilető még nem zárta le a múltat.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei