Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randiruha

Randiruha

Nem tilos a piros!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokáig óva intettek minket attól, hogy első randevún piros ruhában jelenjünk meg.

 

Mert túl kihívó, túl egyértelmű az üzenet és különben is, legyünk visszafogottak, szendék, ártatlanok - vagy legalább tűnjünk annak.

 

Aki azonban társat keres és túl van már egy (vagy több) váláson, nagy törésen, szinte biztos, hogy ártatlanságát szeretné hangsúlyozni a legkevésbé. Mert ez nem fontos már, hamis is lenne, és egy bizonyos életszakaszban más motívumok kerülnek előtérbe. Ráadásul a piros szín felvállalása egyáltalán nem jelenti azt, hogy irány az ágy.

 

Azt sokkal inkább  jelzi a vadító szín, hogy az illető magabiztos, szereti az életet, vidám, tele van energiával, tűzzel és hajlandó őszintén komunikálni érzelmeit sőt vágyait is. 

 

Szóval hajrá, aki szereti és jól is áll neki a piros, jelenjen meg nyugodtan abban akár az első randin, vagy a sokadikon.... mert a lényeg úgyis az alakuló kapcsolaton lesz és nem a ruha színén.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei