Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Visszatáncolni az exhez?

Visszatáncolni az exhez?

Ollala!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Soha ne mondd, hogy soha.... és ez igaz lehet a párkapcsolatokra is.

 

Sokan zokogják azt nagy szakítás után, hogy többé szóba sem állnak az exszel, hogy lezárták a múltat és említés szintjén sem foglalkoznak vele többet. Ez néha igaz, az esetek egy része meg ennek ellenkezőjét bizonyítja.

 

Bizony, sokan táncolnak vissza az ex karjaiba és ez nem csoda, mert akad néhány ütős ok, amiért sokan megteszik.

 

Melyek ezek?

 

1. Megszépül a múlt - egy idő után már nem a konfliktusokra, csak a szép emlékekre emlékeznek vissza, és ez egy váratlan találkozásnál csalogató lehet.

2. Kényelmes volt, jelenleg nincs senki, hát miért ne jöhetne a melegített káposzta.

3. Elhiszik, hogy megváltozott a másik- most már jó fej, benőtt a feje lágya, felnőtt, más az értékrend. Részemről hiszi a piszi, de ez is egy érv.

4. Nehéz egyedül. Még mindig jobb a régit előkotorni, mint a sanyargató magány.

5. Önismeret - egy idő után felismerik saját hibáikat és látják hogyan lehetne immár okosan kezelni a kapcsolatot. 

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei