Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Későn ebédelsz?

Későn ebédelsz?

Ezért nem tudsz lefogyni!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Azt tudtuk eddig is, hogy nem mindegy mennyit és nem mindegy mit eszünk.

 

Az azonban újdonság lehet, hogy az sem mindegy hány órakor fogyasztjuk el az ebédet: időben vagy később, a délutáni órákba belenyúlóan.

 

A bostoni Brigham és Női Kórház 22 hetes súlycsökkentő programot hírdetett, amelyen 420 túlsúlyos ember táplálkozási szokásainak testsúlyra gyakorolt hatását követték nyomon. Két csoportra osztották az embereket, a korai ebédelőkre, és a késői ebédelőkre (15 órkor vagy attól is később). Kiderült, hogy az "időben" ebédelők hatékonyabban fogytak, mert a kalóriaégetés 15 óra előtt gyorsabb, hatékonyabb, mint a délutáni órákban.

 

Fotó: Pixabay.com 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei