Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Flörtbakik

Flörtbakik

Kerüld el, előzd meg a cikis helyzeteket

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Imádod az első pillanattól kezdve, igazán nagy reményekkel érkezel a találkozásra, de jó lenne, ha nem rontanád el már az első pár órában a dolgot?

 

Íme néhány tipp, hogy flörtben se legyél sok, ne legyél kevés:

1. Nézz a szemébe - a zavartan lesütött szem a kislányoknak áll jól. Egy magabiztos, érett nő állja egy másik felnőtt ember pillantását. Ez azonban ne legyen kacér, kihívó ás csalogató.... ráérsz előszedni a csábító pillantásodat.

2. Ne vedd át az irányítást már az első öt percben. Engedd, hogy a partnered a maga tempójában vezessen át a beszélgetésen. Persze segítsd ha elekadás van, de ne nyomulj, ne nyomd le kommunikációval (se).

3. Ne csak magadról beszélj. Legyenek okos kérdéseid.

4, Nem kell görcsösen arra törekedni, hogy lenyűgözd. Maradj természetes és maradj a humorodnál.

5. Bár eszeveszetten vágyódsz rá, ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz, ne tűnj könnyen kaphatónak. Tüzes természeted jó eséllyel mutathatod meg egy későbbi találkozás alkalmával.

 

Fotó: Pixaby,com

 

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei