Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért nem repülsz el?

Miért nem repülsz el?

Miért maradsz rossz kapcsolatban?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van az a kapcsolat, amelyből jobb mielőbb szsbadulni. Már csak azért is, hogy esélyt adj magadnak egy szép, boldogító új kapcsolatnak. Ahol szeretettel és tisztelettel bánnak veled.

 

Miért nem repülsz kitárt szárnyakkal könnyedén tovább? Sokan nem értik. Pedig ismertek és nagyon is általánosak az okok, sokan várnak évekig, hozzád hasonlóan:

 

1. Megmagyarázhatatlan a dolog, de te úgy érzed, szereted azt az embert, aki annyiszor meggyötört már. Nyilván nem kell szakember ahhoz, hogy tudjuk, egészen másféle érzelmet azonosítasz be szerelemként, szeretetként. Attól még te az érzést hitelesnek hiszed, így maradsz.

2. Nem hiszed el, hogy értékes nő vagy. Sőt csoda vagy. Nem hiszel önmagadban.

3. Nem tudod elképzelni, hogy egy másik férfinak kellenél. Vagy azt gondolod, ő se bánna különb módon veled.

4. Megszoktad az életet, sok előnnyel jár.

5. Közös gyerekek miatt, őket félted.

6. Kiszolgáltatott helyzetben érzed magad, félsz, hogy nem tudsz a magad lábán megállni.

 

Szerintünk engedd el a félelmeid és repülj..... valaki már vár rád. Lehet éppen itt nálunk.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei