Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Monogám? Poligám? Nem Palingám!

Monogám? Poligám? Nem Palingám!

Egyszerre csak egy.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mottója: egyszerre csak egy. Ám az az egy gyakran változik. 

 

Tulajdonképpen hűséges partner csak lelkesedése lesz hamar oda. Önbizalma nincs, ez a legnagyobb problémája, ezért újtra meg újra fel kell mérnie értékes e még a piacon. Értékes. Sokszor kell sok embernek. De kitartása nincs, és nem gondolkodik tartós, hosszú kapcsolatban. 

 

Mirl ismerheted fel? Millió partnere volt, de beszámolói egyszer sem szólnak három hónapnál vagy maximum fél évnél hosszabb kapcsolatról. Mindig ő szakít. Előbb, mint hogy a másik szakítana vele, azt ugyanis nem képes elviselni.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei