Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 24 hónap a szerelem

24 hónap a szerelem

Tényleg csak ennyi?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tudjuk, tudjuk, a hormonok játéka az egész, és amikor a hormonokvihar elül, jön a laposodás.

 

Illetve előtte bell az élet. Megszokjuk a másik jelenlétét, bőrének érintését, illatát, hajának selymét. Szeretjük azért, és ha nincs a közelünkben, akkor hiányzik. Ám egy felmérés szerint ahogy telik az idő, a szerelem érzése erőteljesen megkopik.

 

A 2000 ember bevonásával készült felmérés azt mutatta, hogy az emberek 57% szerint a második év végére rutinná válik az együttélés. 64% pedig úgy gondolja, ha ez a rutin kialakult nehét frissíteni a kapcsolatot.

 

Mi azért reménykedünk. Nagyon.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei