Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Fújj egy követ a kánikulával

Fújj egy követ a kánikulával

Nem jössz zavarba

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Rekkenő a hőség, tombol a kánikula és ez felborítja a szervezet működését.

 

Felboríthatja szokásaidat is, mert ha rugalmas vagy, nem mész szembe a hőséggel, hanem alkalmazkodsz. Én ezt teszem.

1. Felejtsd el a vastag sminket. Könnyű, UV védő hidratálókrém, egy kis UV védő ajakbalzsam és kész. Nincs elkeserítőbb látvány, mint a szétfolyt smink.

 

2. Feljetsd el a szűk ruhákat. Viselj szellős, tág, könnyű anyagból készült ruhákat, ha egyébként bomba alakod van és ezt szívesen mutogatod is. Máskor tedd ezt.

 

3. Mindenki a fehérre és a világos színekre esküszik és ez rendben is van, de ha hajlamos vagy az izzadásra, egyedül a fekete az a szín, amin nem látszanak csúf izzadtságfoltok. Vagy viselj spagettipántos, esetleg csőtopot. (Persze csak ha megengedheted magadnak)

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei