Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Megittasulhatunk a szerelemtől

Megittasulhatunk a szerelemtől

Ez most komoly

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ez többé nem szóbeszéd, nagyon is komoly, valóban a részegséghez hasonló állapotot idéznek elő a szerelem hozta hormonváltozások a szervezetben.

 

Egészen pontosan az oxitocin a ludas, amely az agy azon területeire hat, amelyre az alkohol is. Nem csoda, ha belebódulunk a szerelembe.

 

Dr. Ian Mitchellt, a szerelemhormonokkal kapcsolatos kutatás vezetőjét az érdekelte, mennyire hasonlít egymáshoz a két jelenség. Véleménye szerint az agy különböző receptorait veszik ugyan célba az anyagok (oxitocin, alkohol) mégis hasonló eredményeket okoznak. Mindkettő az idegrendszer hat, elsősorban az észlelésre, például hogyan észleljük a stresszhelyzetet. De hatnak a kommunikációra és oldják a gátlásokat is.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei