Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mobillal bújni ágyba?

Mobillal bújni ágyba?

Azok a bizonyos rezgések.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az okos telefonok korában nehéz ara biztatni bárkit, hogy korlátozza mobilhasználatának idejét vagy terét. 

 

A Ladiesandgentlemen is hamarosan elérhető lesz majd mobilverzión is, így az a jó, ha alvás előtt még csekkolhatod majd, vajon akad e jelölt számodra. Ez a kíváncsiság teljesen természetes és termékeny is lehet a kapcsolatkeresést illetően.

 

Ám, amikor úgy döntesz, valóban aludni térsz, akkor ne légy rest az ágyadtól távolabb elhelyezni a telefonodat. Vannak, akik szerint a szobában se maradjon a készülék, szerintem már az is jó döntés, ha nem teszed a fejed alá, vagy az éjjeliszekrényre a fejed mellé a telefont.

 

Miért?

 

Egy 2008-ban megjelent tanulmány szerint a mobiltelefon sugárzás következtében egyre többen küzdenek alvási problémákkal, nem következik be a mélyalvás fázisa, amely kulcs a apihenésnek és az agy regenerálódásának. A tanulmány alapján elmondható, hogy a 884 MHz erősségű rádiójelek kedvezőtlenül befolyásolják az alvás közbeni regenerálódást. 

 

Szóval tartsd álmaidtól távol a telefont. De a jövőbeni társadról azért álmodozz nyugodtan. Sőt!

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei