Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Megszerezted? Tartsd is meg!

Megszerezted? Tartsd is meg!

Nem kell nagy trükk hozzá...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem elég ám hátradőlni és élvezni, hogy álmaid netovábbja, a nagy Ő (vagy Nő) melletted van, hanem tenni is kell azért, hogy ez így is maradjon. Meg hát az érzés sem marad meg örökké, hanem egyre halványodni fog, helyét átveszi a megszokás. Persze nem kell, hogy így legyen, tehetsz is érte.

 

Beszélgessetek
Igaz, az évek múlásával a beszélgetésetek is változik. Kevesebb lesz, mert hát ismeritek egymást, együtt éltek. Ne hagyjátok azonban, hogy ez eltűnjön, mert a beszélgetéseitek által fedezitek fel, hogy mi minden rejtőzik a másikban még, és hogy merre változtok. Mert változtok folyamatosan, és ezzel nincs is baj, csak vegyétek észre és igazodjatok egymáshoz.

 

Legyetek kicsit külön
Nincs mese, egyedül lenni kell. Nem vagytok sziámi ikrek, így semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elvonulj, a saját hobbidnak hódolj, vagy egyedül hazamenj a családodhoz. Higgyétek el, a külön töltött idők feltöltenek, és sokat lendítenek egy kapcsolaton.


Szex
Nem egyszerű, de megéri foglalkozni azzal, hogy apró csavarokkal feldobjuk az együttléteket. Legyél egy estére idegen, aki felszedi a másikat a bárban, vagy szimplán csak újíts be egy rucit. Néha meglepő apróságokon múlik az egész.

 

Viszlát megfáradt esték
Ne fásuljatok bele a szürke hétköznapokba. Munka után ne üljetek le a párkapcsolatgyilkos tévé elé, hanem mozduljatok ki, vacsorázzatok valahol, iktassatok be színházat, sétát, próbáljatok ki valamit, amit eddig még nem tettetek.

 


Figyelem és tisztelet
Vedd észre az álmait. Támogasd benne, és tudd, hogy mire vágyik. Dícsérd, mert mindenkinek szüksége van a jó szóra. Lásd meg benne azt a valakit, akire felnézel, akit tisztelsz azokért a dolgokért, amiket elért. 

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei