Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Takaríts kevesebbet, és boldogabb leszel!

Takaríts kevesebbet, és boldogabb leszel!

Ez nem átverés!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ez a cikk a férfiakhoz szól igazán!

Miért?

 

Mert kiderült, hogy a nők 15 perccel több ideig boldogabbak minden nap, mint a férfiak!

 Az Új-Dél-Walesi Egyetem Szociálpolitikai Kutatóközpontjának a tanulmánya szerint a képlet pofonegyszerű:
a nők sokkal több időt töltenek a barátaikkal és a családjukkal, mint a férfiak, sokkal elégedettebb az életükkel, és jobb a kedvük emiatt. Élvezik azt, amit a szabadidejükben csinálnak.


S hogy mi a legerősebb negatív tényező nemenként? Ki nem találnátok, de a nők naponta 90 percet szenvednek a takarítással, vagy inkább takarítani nem akarással. A férfiak pedig a munkahelyen és az oda való utazás közben kínlódnak leginkább, s mindezt napi 50 percen át teszik.

Úgyhogy félre a takarítással, és félre a nemszeretem munkákkal! Foglalkozzatok egymással, a barátokkal és a családdal.... minden más megvárhat.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei