Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ahogy vezet, úgy szeret a férfi

Ahogy vezet, úgy szeret a férfi

Figyeld meg a volánnál!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy kicsit olyan ez a feltételezés, mint a "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát", némileg túlzó, de lehet benne igazság.

 

Azt mondják a férfi autóvezetési módszere a párkapcsolat metaforája kicsit, hiszen egy sor olyan dolog megtörténik, ami egy párkapcsolatban is fontos lehet.

 

Itt van rögtön a problémamegoldás kérdése, az előzés, az udvariasság, a szabályok betartása, a konfliktushelyzetekben tanúsított magatartása. Mennyire őrzi meg nyugalmát, oldja meg a gondokat higgadtan, képes osztani a figyelmét. Vagy hogy mennyire előzékeny akkor is másokkal, amikor érzékelhetően ő az erősebb. Tipor vagy nem tipor, agresszív vagy éppen eszében sincs fitogtatni hatalmát.

 

Szóval érdemes figyelni a kiszemeltet, miközben vezet, de azért bánj óvatosan a következtetésekkel, mert lehet rossz napja.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei