Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Neked kell tudnod mit akarsz társkeresésékor

Neked kell tudnod mit akarsz társkeresésékor

Közvetíted elvárásaidat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tiszta sor, társat keresel és nem egyéjszakás kalandot, mégis valahogy folyton azokat a férfiakat vonzod be, akik többet nem akarnak tőled?

 

Szakemberek is foglalkoznak ezzel a kérdéssel, mert valóban nagyon sok okos, szép nő éli az életét társ nélkül - szemmel láthatóan alkalmasak is arra, hogy társak legyenek - a férfiak mégsem őket választják.

 

Az egyik legkézzelfoghatóbb magyarázat erre talán az, hogy a közvetített kép nem felel meg a nő valós céljainak: vagyis bár társra vágyik, a görcsös társkeresés miatt mindenáron fel akarja magára hívni a figyelmet. Vadócabbnak, bevállalósabbnak mutatkozik, mint valójában, többet és előbb enged, mint amennyit igazság szerint szeretne.

 

Manipulál kicsit és a végén őt is manipulálják.

 

A másik magyarázat szerint, hiába állítja magáról azt, hogy szeretne társ lenni, igazából nehezen adja fel szabadságát, nem lép ki komfortzónájából és a férfiak megérzik, gyorsan átlátják ezt. Így másfelé lépnek tovább.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei