Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Vakító fogsor citrommal?

Vakító fogsor citrommal?

Fogaid árulkodnak

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lehet trendi ruhád, menő táskád, vízálló spirál a szempilládon, ha a fogaid nem ragyognak, az rossz üzenet a világ felé.  Hófehér fogakkal azonban nem áld meg mindenkit a természet. Vagy éppen az életmód, és hangsúlyozottan a táplálkozás - a kávé, tea - sokat ront a fogak természetes, üde színén.

 

Mi segíthet?

 

Például a citrom, ami az egyik leghatékonyabb, természetes és olcsó módszere a fogak felragyogtatásának. A citromsav azonban nagyon erős hatóanyag, ezért a mindennapi szájápolás mellett hetente csak egyszer, maximum kétszer dörzsöld át alaposan egy szelet citrommal a fogsorod, majd öblítsd ki a szájüreged. Nem mellesleg, a citrom friss leheletet is biztosít, így ha villámrandid adódna, fogkefe híján a citrom csókbiztos leheletet biztosít.

 

Fotó: pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei