Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mit kezdesz a női könnyekkel?

Mit kezdesz a női könnyekkel?

Hormonális a hatás!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A női könnyek a legtöbb esetben szánalmat váltanak ki a férfiakból, és ha ezek a könnyek egy vita során buggyanak elő, akkor a vitából való gyors menekülést idézik elő. A férfi meghátrál, mert "nem bírja" a könnyeket, sőt bűntudata is támadhat, hogy ezt ő idézte elő.

 

De hogyan hatnak a női könnyek a valóságban a férfiakra?

Noam Sobel neurobiológus, a Weizmann Intézet munkatársának kutatócsoportja azt vizsgálta, hogy az érzelmek hatására kibugyannó női könnyek milyen reakciókat váltanak ki a férfiakból.

 

Ehhez nem érzelmi szituációt teremtettek, hanem a lecsorgó, ampullákba felfogott női könnyeket, valamint szintén ampullába zárt sós vizet szagoltattak meg férfiakkal. A férfiak szaglás útján ugyan nem tudtak különbséget tenni a könnyek és a sós víz között, de utána, amikor nők fotóit mutatták meg nekik, kiderült, hogy akik könnyeket szagoltak, kevésbé érezték szexuálisan vonzónak a nőket, mint azok, akik sós vizet szagoltak.

Vagyis nagyon úgy tűnik, a női könnyek eredeti szerepe egy üzenet volt: a helyzet nem alkalmas szexuális aktusra.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei