Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ha nem akarja a nő a szexet

Ha nem akarja a nő a szexet

Fújj visszavonulót?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kemény dió a visszautasítás, akár a nő utasítja el a férfit, akár a férfi fordít hátat a nőnek - szex helyett.

 

A helyzet megélése akkor is fájdalmas, ha egyébként teljesen jogosa szex hárítása, akár egészségügyi dolog, akár zaklatottság esetleg harag áll az erotika útjába. A visszautasítás mindig, minden körülmények között fáj és kibillenti a visszautasított felet egyensúlyából.

 

Kérdéseket vet fel: "már nem kellek, miért nem kellek, más kell?" Majd jön a következő kérdés: a hogyan tudnám MÉGIS rávenni a játékra. 

 

Azt mondják sokszor evés közben jön meg az étvágy és ez bizonyos tekintetben igaz lehet a szexre is, de mégsem teljesen jó a párhuzam. Nagyon sok lelki tényező játszik ugyanis a szerepet a visszautasításban, és ha a partner ennek ellenére próbálkozik, az egy sor kellemetlen folyamatot indíthat el a másikban. Manipuláltnak érezheti magát, vagy ha enged, azt úgy is értékelheti, hogy akarata ellenére tette (csak hogy elkerülje a további vitát) és a továbbiakban még nehezebb lesz a szex felvállalása. 

 

Szóval mi a teendő, ha ellenállás van? Semmi. Fogadjuk el, vagy ajánljunk fel egy szeretgetős, szexmentes, lazító masszázst, amely során lehet meg is nyílik és elmondja miért nem érez vágyat.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei