Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Adonisz - index

Adonisz - index

Mágnesként vonzza a női szemeket

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A nők ösztönösen bolondulnak érte, a férfiak sok mindent megtesznek, hogy elérjék a bűvös arányt. Adonisz arányait.

 

Korábban már írtunk az apatestű férfiakról, arról, hogy igenis bejön a nők többségének az is, ha a férfi nem tökéletes. És ez igaz továbbra is.

 

Ennek ellenére megér pár mondatot az Adonisz - index kérdése, amelynek elérése meglehetősen nagy erőfeszítésekre készteti a férfiakat.

 

Az Adonisz-indexet a következő módon kell kiszámolni: a derék és a váll méreteit kell egymáshoz viszonyítani. A váll körméretét a váll legszélesebb pontjára, a kulcscsont és a mellbimbó között körülbelül a felezővonalra helyezett mérőszalaggal lehet megmérni, a derék pedig köldökmagasságban mérendő.

Az a jó arány, ha a két körméret 1:1,618-hoz egymáshoz viszonyítva, vagyis a derékhoz képest a vállszélesség picivel több, mint másfélszeres.

 

Sokan azonban annyira szeretnének ennek az Adonisz - képnek megfelelni, hogy túllőnek a célon: egyre több edzéssel egyre durvább arányokat érnek el. Ezt Adonisz . komplexusnak nevezi a szakirodalom.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei