Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Intimitás felsőfokon

Intimitás felsőfokon

Ne csak gyönyörre törj!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hiába a csúcs technika, a profi pózok, ha a szexből hiányzik az intimitás. Ezt pedig csak olyan partnerrel lehet megélni, akit ismersz annyira, hogy bízz benne.

 

Igen ez az első pont, kölcsönös bizalom nélkül, ugyanis hiába a vágy, majd a gyönyör, a szex nem lesz több puszta élvezetnél.

 

1. Bizalom: valahogy olyan ez, mint amikor a kapcsolatot egy biztonságos helynek tekinted, ahol teljesen elengedheted magad. Lerúghatod a cipőd, meglazíthatod a ruhád, ihatsz egy pohár bort, senki nem fog rád ferde szemmel nézni. Mert otthon vagy. Otthon vagy a kapcsolatban, ismeritek egymás szokásait, rigolyáit, elvárásait, vágyait és testét.Tudjátok, hogy párotok imádja testetek minden porcikáját, kritika nélkül fogadja el apró hibáitokat is, éppen ezért bizalommal teli és tökéletes lehet a megnyílás, átadás, befogadás.

 

2. A másikra figyelj, önmagadra.... ne a szexre: ha a szex célja a szex, kevésnek fogod érezni egy idő után. Ha a szexre csupán a kéj elérésének útjaként tekintesz, akkor a szex nem is lesz több egy olyan jellegű önkielégítésnél, ahol melletted van még egy test. De nem lesz valódi összefonódás. A szex ajándék egymás felé, érdemes hát arra fókuszálni, mit adhatsz a másiknak és arra fókuszálni, amit ő adhat át neked. A rezdülésekre, a mosolyokra is, vagy amikor egymásba kapcsolódik a szem, a test. Az összeolvadásra.

 

3. Beszéljetek - szex közben beszél a test is, de sokkal intimebb az élmény, amikor szavakkal adtok tartalmat és mélységet annak, ami zajlik közetetek. Megerősítés, kérlelés, gyönyörszavak - nem csak a vágyakat korbácsolják még magasabbra, de egyben híd is egymás felé.

 

4. Nem kell fény, nem kell sötét - az intimitás a félhomályt szereti. A felsejlő formákat, a titkos domborulatokat. A félhomály (pár mécses fénye, vagy egy meleg színű kislámpa) segíti a felengedést. Még akkor is növeli az intimitást, ha egyébként a bizalom is jól (vagy egyre jobban) működik köztetek.

 

5. Engeddjétek el a görcsöket - a szex legyen olyan esemény az életetekben, ahol el lehet feledkezni minden rosszról. Tanuljátok meg kiűzni a lelketekből, a fejetekből a napi problémákat. Nincs helye az ágyban a számláknak, a bevásárló listának, a nagyi ajándékának....... Csak a másik, csak önmagatok és az érintések maradjanak. Kölönben csak birkózás lesz belőle (kívül a test) belül a lélek birkózik a feladatokkal.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei