Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Érints lélegzettel

Érints lélegzettel

Finom érzéki, gyengéd

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A Kinsey* Intézet 2011 -ben végzett kutatása arról tanúskodik, hogy a megkérdezett 40-70 éves férfiak többsége számára az érintés fontosabb, mint maga a szex. Azt a párkapcsolatot tartották igazán teljesnek, ahol a csók, az ölelés gyakori maradt, ahol nem kopott ki ez a két dolog a mindennapokból.

 

Az érintés valóban maga a csoda, a bőr érzőreceptorai azonnal bizseregni kezdenek és beindul a boldogsághormon termelése. 

 

A kéz érintésén túl azonban bevethetitek a légzést is, amely hasonló ingereket vált ki a szervezetből. Játéknak, de erotikának se utolsó, amikor a partner szemét bekötve csak a lélegzetetekkel barangoljátok be a másik testét. 

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei