Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Igyál sok vizet!

Igyál sok vizet!

Vagy mégse?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Igyál? Ne igyál? Mennyit igyál? Mit igyál?

 

Nyáron, vizet! Ez egyértelmű, de mennyi az annyi? Hol van a határ?

 

Azt tudjuk, hogy nyáron a folyadékpótlás nagyon fontos. Ám a Huffington Poston megjelent tanulmány szerint a túl sok víz ivása is okozhat problémákat. Főleg akkor, ha közben nem gondoskodunk a megfelelő ásványianyag bevitelről. Előfordulhat, hogy a szervezet hiponatrémiával jelzi a problémát, vagyis, hogy a szervezetben található nátrium felhigult.

 

Ilyenkor fejfájás, hányás és zavartság következhet be.

 

De hol a határ? Azt állítják, a vizelet színéből meg lehet állapítani, hogy a szervezet éppen mely állapotban van, és annak megfelelően kell pótolni a vizet, vagy ellenkezőleg csökkenteni a foladékbevitelt.

 

A színskálát ezen az oldalon érheted el!

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei