Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ne félj a pihenéstől!

Ne félj a pihenéstől!

Hétvégi horoszkóp 2015 július 18 - 19

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A tüzes csillagjegyűek számára sok feszültséget hozhat a hétvége, de ez nem jelenti azt, hogy vasárnap is feszülniük kell. Sőt, itt az ideje a megbékélésnek és a pihenésnek. Különösen ajánlott egy jó kis meditáció alkonyatkor egy csendesebb vízparton, vagy egy olyan helyiségben, amely csendes és csobogó víz hangja tölti be. Nyugodtan töltsetek le a netről meditációs zenét, nagyon sok finom, vízcsobogás motívummal átszőtt hanganyag található.

 

A többi csillagjegy szülöttjére is ráfér a csend, legalább egy órát töltsenek magányosan, még akkor is, ha ez a család többi tagjának nem tetszik.

 

Fotó: Shutterstock

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei