Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Te milyen nőre buksz?

Te milyen nőre buksz?

Szép az a fakanál?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Valószínűleg van egy ideál a szívedben (vagy az agyadban) miközben társat keresel. Remélhetőleg nagy vonalakban tudod kit és miért keresel, aztán meg vannak a tudattalan minták, amelyek azért befolyásolják választásodat.

 

Szóval, tudod milyen társat keresel magadnak a szintén társkereső nők táborából? Segítünk!

 

1. Nem adja magát könnyen - ez a legtöbb férfi számára fontos, ha tartós kapcsolatra keresi társát. Az a nő (a férfiak szerint) aki könnyen lángra lobbantható és azonnal belemegy a hancúrba, nem feltétlenül vonzó párnak. Ettől függetlenül persze a férfiak többsége simán és lelkesen tesztelei a randira érkező nőket.

 

2. Okos nő - a férfiak állítják, hogy az okos nők a nyerők, persze csak akkor, ha egyéb kellemes tulajdonságok is párosulnak a kiemelkedő ész mellé.... például kedvesség.

 

3. A barátságos, a közvetlen - nincs annál könnyebb, mint egy nyíltszívű és könnyen kommunikáló nővel találkozni, akivel gördülékenyen megy az ismerkedés. Egy ilyen nőért egyenesen bolondulnak a férfiak, hiszen észrevétlenül oldja a zavarukat. Később pedig az együttélés is akadálymentes lehet.

 

4. Házias - nos ez nem biztos, hogy az első randin kiderül, ha csak nem célzott kérdésekkel ki nem puhatolják a férfiak, hogy hol tart főzőtudománya a kiszemeltnek. Megáll e tojásrántottánál, esetleg nem rémülnek meg egy húsz fős baráti társasásgnak főzött többfogásos vacsorától sem.

 

5. Az érzéki - lehet egy nő okos, barátságos és házias, ha nincs benne szenvedély, hosszú távon nem fog működni a kapcsolat. Jól tudják ezt a férfiak, keresik is az érzéki nőt maguknak (azt aki nem bújik azonnal ágyba, de amikor igen, ott parazsas lesz a paplan).

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei