Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezek miatt hízol a kánikulában

Ezek miatt hízol a kánikulában

Sav és zsír

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Könnyelmű a nyár, legalábbis könnyelműségre csábít a táplálkozás területén is. Már túl vagyunk a jaj mindjárt jön a bikiniszezon.... talán újra nyugtáztuk, hogy ez a nyár se vitte el az összes felesleget, és ettől azért meg is könnyebbülhetünk. Mert akkor legalább adjunk a nyári élvezeteknek. Az evésnek is!

 

De melyek a legvadabb, hízlaló nyári falatok? Íme a három legnépszerűbb bűnünk:

 

Lángos - ha kell, még sorban is állunk érte akár húsz percen át a tűző napsütésben (és csak reméljük, hogy azért van naptej a vállunkon). Zsírban sült, fehérlisztből készült... jajaj csupa bűn a lángos. Imádjuk. Sorbanállás közben meg reménykedhetünk is, hátha észrevesz már minket az a jóképű pasi a másik sorból.... aki valószínűleg citromos sörért ál sorba, meg azért, hogy megismerkedjen velünk. Adnánk neki de még milyen szívesen a lángosunkból...

 

Szörpök - oké lássuk be, azért a szörpök csak gyümölcsből készülnek. Szóval valamennyi vitamin azért van bennük a cukor mellett, nem? Nem... szinte nulla.

 

Fagyi - egy gombóc nem gombóc, de annyira, de annyira ciki diétás fagyit kérni.... pedig tekinthetjük akár fagyasztott cukornak is a nyalánkságot.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei