Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelmes zarándoklat

Szerelmes zarándoklat

Mert tudni kel,l kiért indulsz útnak!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Akarjuk, de nagyon. Teszünk is érte. Új frizura, dögös diéták, körömlakk, illatok. Pedig tudjuk mindez kevés. Kell, de a külső feltupírozása csak máz, és nem feltétlenül vonza be azt az egyet, akiért igazán érdemes ez a hosszas várakozás. 

 

Ettől függetlenül jó a szépülés, és jó a várakozás.

 

Mások csalogatnak, keresnek módszereket, gyertyát gyújtanak, befelé fordulnak, meditálnak. A megközelítés fantasztikus, hiszen mindez a belső építkezés része, és ajtónytás a csoda előtt.

 

Van aki azonban nem áll meg itt, hanem útnak indul. Mert tudni akarja, merre tovább. Aztán éppen az úton éri a meglepetés, ott tudja csak meg, miért is a kilométerek bakancsos legyűrése.

 

A VOUS cikke ezzel, a szerelmes zarándukútról mesél nektek!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei