Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tízezer dollár a szerelemért?

Tízezer dollár a szerelemért?

Idő nincs, csak pénz

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tudjuk, nem egyszerű a társkeresés, bár a társkereső oldalak, a Ladiesandgentlemen különösen- nagyot fordíthatnak a sors kerekén.

 

Egy alabamai férfi, a 29 éves Ren Lu You azonban különös dologra szánta el magát. Felhívást tett közzé, amelyben tízezer dollárt ajánl fel annak az illetőnek, aki olyan kapcsolathoz segíti, amely legalább fél évig tart. 

 

Bevallása szerint annyit dolgozik, hogy nincs ideje társat keresni, de a magány már nagyon szorítja a lelkét. A hirdetés tulajdonképpen egy egyszemélyes társkereső oldal, ahol a profiladatok mellett az összeget is felajánlja.

 

A hírek szerint rengeteg jelentkező akadt.

 

Én már csak azon tűnődöm, hogy adott életforma mellett nem csak a TÁRS KERESÉSE, de a TÁRS MEGTARTÁSA is nehézkes lehet. Talán csak egy csavart kellene meglazítani az életében.....

 

Fotó: Shutterstock/ Jimmy Tran

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei