Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szexeljünk sokat, tovább élhetünk?

Szexeljünk sokat, tovább élhetünk?

Akad bizonyíték....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az erotika, a szex tagadhatatlanul az egyik legjobb örömforrás az életünkben. Feltölt, energiát ad, összeköt, kapcsolatot erősít. 

 

Régóta pedzegetik azt is, hogy a szex élethosszra gyakorolt hatása is egyedülálló. Most úgy tűnik, már bizonyíték is van erre: itt vannak rögtön a vakondok.

 

Hynek Burda német professzor 20 év megfigyelésére alapozva állítja, hogy azok a vakondok, amelyek akítv szexuális életet élnek(párkapcsolatban vannak)  és gyakoriak az együttlétek kétszer tovább élnek, mint azok a társaik, akik szexmentesen, a szülők gondozásával töltik életüket.

 

Persze nem csak a föld alatti, legális vakondszexre lehet alapozni a szex/hosszú élet összefüggését: a San Franciscó-i egyetem csapata ugyanis 25 éven át kísérte figyelemmel az emberi viselkedést, és ez alapján állítják, akik elégedettek szexuális életükkel (rendszeres, gyakori szex van az életükben, illetve ami adott számukra, az elégedettséggel tölti el őket), akár évekkel tovább élhetnek, mint azok, akiknek nem kiegyensúlyozott a szexuális életük. Ennek oka állítólag a szex/stressz összefüggése, hiszen az elégedetlen ember védtelen a rázúduló stressz ellen.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei