Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mersz újra nyitni?

Mersz újra nyitni?

Startolhat a szerelem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy kapcsolat lezárása után sokáig kérdéses, sőt kétséges, hogy a lelked mikor válik újra nyitottá, befogadóvá egy másik kapcsolat számára. 

 

Mert kapkodni nem szabad. Fájdalmat okozhatunk önmagunknak, és persze annak a másiknak is, akit esetleg csak arra "használunk", hogy gyógyítsa összetört lelkünket, vagy építgesse megtépázott önbecsülésünket.

 

Jó tehát tudni, mikor lehet tiszta lelkiismerettel nyitni valami új felé:

1. Lezártad a múltat. Hidd el, ez nem csak egy mondat. Súlya van: azt jelenti nem rágódsz már azon, mi történt, ki volt a hibás, meg lehetett volna e menteni.. mi lett volna ha? Semmi. A lezárás azt jelenti, azt a régi kapcsolatot, minden benne rejlő, ki nem aknázott lehetőséggel együtt elengedted. Már nem fáj, már nem gyötör és SZELÍDEN gondolsz vissza rá.

 

2. Képes vagy bizlommal nyitni. Már nem hiszed, hogy nem vagy méltó (alkalmas,szép) eg új kapcsolatra. Az önbecsed helyreállt. Bízol abban a másik emberben, aki nyit feléd.

 

3. Bízol az új kapcsolatban és hiszed, hogy szépet hoz. Hogy a fejlődésed szolgálja majd és örömmel gondolsz rá, nem félelmekkel.

 

4. Tökéletesen érzed már, hogy az, akit az élet eléd sodor, azt nem akarod görcsösen, nem birtoklásra törsz, nem akarod vasmarokkal megragadni, el ne menjen, mint az előző. 

 

5. Elég volt a szabadságból és a szórakozásból.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei