Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért nem kérik meg a kezed?

Miért nem kérik meg a kezed?

Mert AZT akarod

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Szereted, érzed szeret téged. Nem csak elvagytok egymással, hanem nagyon is szép, erős és jövőbe mutató a kapcsolatotok.

 

De esze ágában sincs megkérni a kezed, pedig te ezt szeretnéd nagyon. Oké, nem minden nő álmodik fehér menyasszonyi ruháról, és lehet a státusz se annyira vonzó..... de a gondolat, hogy valaki ilyen módon is felvállal egy nőt, azért igenis lehet szép.

 

Miért nem történik meg mégsem? Akad néhány tippünk, lehet persze egyik sem igaz....

 

1. Elhitetted vele, hogy te aztán nem akarod. Elhitetted, mert a kapcsolat legelején kijelentette, hogy ő aztán (ő többé) soha. Te meg belementél a dologba, sőt, hangosan lelkendeztél, mert jó pontot akartál. Vonzóbbnak tűnsz( hitted) ha ezt kommunikálod felé.

 

2. Tényleg nem akar nősülni. Megégette magát, esze ágában sincs újra végigcsinálni mindent.

 

3. Valójában neki mindegy, elvan így is, ellene úgyis, de nem lép, mert minek. Majd te döntést hozol, akkor alkalmazkodik. neked kell megkérni a kezét.

 

4. Neki így jó a kapcsolat, ahogy van, nem akar továbblépni, és elvárja, hogy ezt fogadd el. A nőtlen státusz illik bele a magáról kialakított képbe.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei