Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tabutémák első randevún

Tabutémák első randevún

Kerüld el messzire

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindenki zavarban érzi magát az első találkozásnál és persze szövegelünk össze-vissza, utólag néh a saját nyelvünket is leharapnánk.

 

De melyek azok a témák, amelyeket nem helyes első randin előkapni?

1. Ex: tényleg nincs helye köztetek az exeknek. Oké, említés szintjén esetleg, de felesleges az exek részletes kitárgyalása. Arra utalhat, hogy nincs is lezárva a dolog, főleg ha dühtől elcsukló hangon emlegeted hibáit.

 

2. Politika: lehet, hogy egy hoszú kpcsolatnál számít, ki melyi térfélen játszik..... de szeretnéd ezt beebgedni egy frissen alakulgató kapcsolatba. Az első randi nem forradalom.

 

3. Anyagiak: még az óvatos puhatolózás is gáz. Komolyan. Nem lehet köze a szerelemhez a pénznek.

 

4. Panasz - amennyiben önmagadról szeretnél megbízható és vonzó képet festeni, akkor ne az első randin tálald fel, hogy mennyire gáz a munkahelyed, a főnököd kiszipolyoz, a szomszédod egy lúzer és különben is romokban az életed...... nem leszel kapós elhiheted.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei