Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Igazi szerelemre vágysz?

Igazi szerelemre vágysz?

Akkor van, ami nem számít...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van, aminek súlya van egy párkapcsolatban, és van ami nem számít. De tényleg nem számít a kapcsolat kezdetén sem. Sőt! Nem szabadna, hogy bármilyen módon befolyásolja döntéseineket a következő néhány tényező:

 

- A férfi testmagassága.

 

- Életkora (ha csak nem tényleg nagyon nagy az eltérés, mert az okozhat gondokat), ha csak pár éve előre, hátra, spongyát rá.

 

- A korábbi kapcsolatai - ne foglalkozz vele, azok már csak történelem.

 

- Hogy bejárta e a világot? ..... Világlátása nem ettől függ majd.

 

- Mennyi pénze van? Nem a pénze fog szeretni, hanem ő maga.

 

Fotó: Shutterstock. 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei