Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Rózsaszín szemüveg

Rózsaszín szemüveg

Szépített látásmód?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Általában megérezzük, mi nők, ha a párunk idegen pályára lép. Nem a szagok, nem feltétlenül a kézzelfogható jelek.... csak érzések. Csak riadalom a szívben, és az agy, a lélek is riadót fúj.

 

Van, amikor váratlan a dolog mégis, mert a hétköznapok füstje, pora elmossa, lefedi az érzéseket. És jön a fájdalmas szembesülés az elviselhetetlennel: párunknak viszonya van. Megcsal, hűlenné vált, hazudik nekünk.

 

Ekkor kell nagyon az erő, az a bizonyos női erő, a rózsaszín, ami talpon tart.

 

A VOUS cikke a rózsaszín erőről írt vallomás..... 

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei