Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelemvárás

Szerelemvárás

Ugye nem adtad föl?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van, aki élete végéig hisz és küzd érte, és a csalódások ellenére sem adja fel a reményt, hogy a szerelem bekopogtat az ajtaján. Más az ajtóban álló szerelmet sem ismeri fel, sőt kitessékeli, elkergeti azt. 

 

Pedig a szerelem mindenkinek jár..... és felesleges ideológiát gyártani ahhoz, hogy nekünk mégsem.... mert túl ilyenek vagy olyanok vagyunk. Eljárt felettünk az idő, nem vagyunk elég szépek, nem vagyunk érdekesek, más biztos izgalmasabb...... ismerős gondolatok?

 

1. A szerelem kortalan. Hidd el, nincs életkorhoz kötve, 10, 20, 30..... 80 éves korban is betoppanhat.

 

2. Minden ember szerethető. TE is szerethető vagy, és meg is találod azt az embert, aki szívből tud majd szeretni.

 

3.  Jó párkapcsolat nincs befektetett energia nélkül. Nem megy csak úgy ukk-mukk-fukk magától a dolog. Dolgozni kell a megkapott lehetőségen.

 

4. Nincs TÖKÉLETES szerelem. És nincs tökéletes ember, a szőke herceg csak mese, akkor is ha szép, ha szerethető mese..... szóval ne a tökéletesre, hanem a szerethetőre várakozz, és csapj le rá, ha megérkezik. Ne küldd tovább!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei