Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Elvált férfiak

Elvált férfiak

Nehéz eset?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Elvált nőként, főleg, ha kicsi gyerekek is vannak a házasságból, nehezebb új - a gyerekeket is elfogadó - társat találni. De az elvált férfiaknak sem könnyű, és az elvált férfiakkal sem könnyű az új kapcsolat kialaktása, hiszen egy sor problémával meg kell küzdeni:

 

1. Már elvált, de érzelmileg nem zárta le a házasságot. Sok feldolgozatlan, be nem gyógyult sérüléssel küzd. Még fortyog, sok a düh benne.

 

2. Lehet, hogy folyton (önkéntelenül) összehasonlít a volt feleséggel. Nem biztos, hogy igazságos az összehasonlítás, és nem biztos, hogy rád nézve hízelgő a kép.

 

3. Az előző feleség - főleg, ha vannak közös gyerekek - élete (életetek) része marad.

 

4. Érezheted úgy, hogy a gyerekei fontosabbak számára.... ami nem biztos, hogy így igaz. De ha felül tudsz emelkedni a féltékenységen, akkor látni fogod, hogy ez pozitív. Felelősségről árulkodik.

 

Fotó: Shutterstock

 

5. Fél egy újabb elköteleződéstől, szóval megrekedhet a kapcsolatotok egy kezdő szinten.

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei