Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kövesd a macskát!

Kövesd a macskát!

Dorombolásból jeles

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem urbánus legenda többé, hogy a macskadorombolás jótékony hatással van az emberi szervezetre és lélekre.

Kínai kutatók szerint a dorombolás akár 30 százalékkal is csökkentheti a keringési betegségek, a szívinfarktus kialakulásának esélyét. Szerepe van a stressz csökkentésében, valamint segíthet a csonttörések gyorsabb regenerálódásában is.

 


Független, szenvedélyes

 


Ezen felül a macskák viselkedése igazán figyelemre méltó, és mi nők csak tanulhatunk tőlük, ahogy képesek manipulálni gazdáikat, és ahogy egy életen keresztül úgy őrzik meg szenvedélyes természetüket, hogy közben értékén kezelik szabadságukat is.

 

Fotó: pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei