Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelem shoppingolás

Szerelem shoppingolás

Bárhonnan jöhet, hisz tudod....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs mese, a szerelem bárhol felbukkan. Bármelyik sarkon szembejöhet veled, és persze akár itt nálunk is rád találhat.

 

A leghétköznapibb helyzetekben is érdemes azonban figyelni, hiszen lehet egy akciós szezonvégi darabokra vadászós délutánon bukkantok egymásra. Egy cipőspolc közelében, kapucsínózás közben vagy akkor, amikor ajándékot vásárolsz az anyukádnak. Ő is, és segítséget kér tőled.....

 

Ha akciós darabokra vadászol, azért a leheteséges jelöltek vizslatásán túl figyelj néhány dologra:

 

- Nem biztos, hogy az olcsó valóban olcsó - néha a selejtes darabokat is az akciós áruk közé keverik.

 

- Tartsd meg a blokkot, lehet a méret nem stimmel.

 

- Állj ellen a huszadik kisruha, bizsu, cipő csábításának. vagyis ne ess túlzásba..... jövőre is lesz nyár, új trendekkel.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei