Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nászút után

Nászút után

Színezd a hétköznapokat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A legtöbb kapcsolat ott bukik el, vagy ott kezdi ki az élet, hogy a varázslatos esküvő, nászút után hirtelen a hétköznapok kellős közepén találjuk magunkat. Munka, reggeli kapkodás, ki fizeti be a számlát. Mi lesz a vacsora.

 

Tervezünk persze, gyűjtünk lakásra, néha egy nagyobb utazásra. Vagy várjuk, jöjjön a baba.

 

A szerelem azonban igényli a gondoskodást. Az együttgondolkodást és a szép pillanatokat. Igényli az élményeket. Igényli a közösen kovácsolt terveket, amelyeket igenis jó megvalósítani. Együtt. Vagy együtt felfedezni a világot. 

 

Egy fiatal ismerős pár a házasságkötésük után listát írt - nevezhetjük közös bakancslistának is - amelyeben megfogalmazták, az elkövetkezendő 20 év során hova szeretnének elutazni, miket szeretnének megnézni, melyik tengerben akarnak közösen úszni. Térképet is készítettek hozzá. Pénzük nincs, illetve nagyon kevés. De a tervek között szerepel a Mecsek felfedezése, a Tisza - tó körbebicajozása és mátrai barangolás is. Mert a világ a szívben keződik. Én hiszem, hogy nekik sikerül a közeli, a távoli világok felfedezése. Kettesben.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei