Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Virágoztasd ki női energiáidat

Virágoztasd ki női energiáidat

Légy lágy, befogadó és gyengéd

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egy idő után megkeményedünk mi nők is. Párkapcsolati kudarcok után még inkább és nem csak a sérülések matt, hanem mert az utána következő időszak keménységet követel. feladatok zúdulnak a nykunkba, megoldásokat köveel az élet. Nehéz a NŐT megőrizni magunkban vagy magunkból.

 

A társkeresés azonban igényli a nő energiákat: a lágyságot, a színeket, a befogadás az elfogadás képességét. Pontosan azokat, amelyeket egy előző kapcsolati válság vagy válás kiradírozott. Vagy azt hisszük, kiradírozott belőlünk.

 

De ez nem igaz, a nő egyik legfontosabb lényege ugyanis a megújulás képessége.... ahogy a lemetszett rózsa is hoz új hajtásokat, a NŐ is képes újra virágba borulni. Szeretni, szeretet adni és szeretetet befogadni.

 

Nem szabad feladni:)

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei