Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Övön felül, övön alul

Övön felül, övön alul

Pihe-puha toll és szemkontaktus

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Gyakran halljuk, a legerogénebb zóna az agy.

 

Igaz az állítás, és nagyon is kedvünkre való, hiszen a jó, az igazán gazdagító, feltöltő és kötődést erősítő erotikához kell az agy. És kell a játék is, amely szó, ami szó, nem  feltétlenül a szeméremcsont alatt kezdődik. 

 


Ott is persze, sőt majd ott nagyon, ott van a nagy hoppá, de előtte érdemes lejjebb és  feljebb incselkedni az érintésekkel. 
Elég, ha csak a hajlatokat vesszük sorra: könyökhajlat, térdhajlat. Vagy a gödröket a boka alatt, a nyak finom bőrét, a csuklót. Nincs, nem is lehet megmondani, mitől bizsereg fel a vér, és az érintések sorrendjét se írhatja elő senki. Mégis, te is, mi is tudjuk (remélhetőleg), hogy  mitől lúdbőrzik a bőr, remeg , fullad el a hang.  Övön felül, öv alatt.

 

Fotó: pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei