Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kék Hold az égen

Kék Hold az égen

Csoda jelenség

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A fantasztikus Hold fegyújtja a képzeletet, holott nem misztikus, "csak" naptári jelenségről van szó.

Egy átlagos évben 12 teliholdat láthatunk az égen, 2015 azonban kivételes évnek számít: ebben az évben, éppen ma megjelenik a 13. telihold. Ami valójában a 8.ebben az évben, és a 2. a hónapban.... mert július 2.-án már feltündökölt egyszer az égen a Hold kerek arca.

Egyébként a naptári kis elcsúszások okozzák ezt, vagyis emberi számítások és matematika.... bár izgalmasabb lenne, ha az ok valami természetfeletti - vagy spirituális üzenet lenne az emberiség felé.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei