Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nyaralás új partnerrel?

Nyaralás új partnerrel?

Vízválasztó lehet

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az új kapcsolat elején, minden óra ünnep. Különös fények között létezünk. Eufória, szépséges pillanatok, bizsergés a bőrön.

 

A hétköznapok is szépek, de azért akadhat kihívás: például egy gyorsan eldöntött közös nyaralás. Mert nem mindegy a szervezés, az úticél kiválasztása sem, és az sem, mennyire érzed magad biztonságban a másik ember mellett.

 

- Nagy bátorság egy külföldi út például, ha még nem ismered új párod konfliktuskezelő módszereit. Mert lehet ő a "hátat fordítók csoportjába" tartozik, és ha igen, akkor lehet napokig csak duzzogó hátát látod majd, nem lesz jó hangulata a nyaralásnak.

 

- Az is lehet, az "együttlakás" közben derül ki, iszonyatosan horkol, széthagyja a holmijait, vagy nem annyira fontos neki a fogmosás. 

 

- Kiderülhet, hogy nem tud bánni a pénzzel - a nyaralás elején elveri egy kihagyhatatlan spéci horgászfelszerelésre, aztán oszthatod be a maradék pénzt, hogy maradjon még szendvicsre a hazaútra is.

 

- Kiderülhet az is, hogy kevésbé figyelmes, mint vártad, mert mondjuk szenvedélyesen fotózza az ezredik épületet és nem zavarja, hogy te közben unatkozol, vagy megsülsz a napon....

 

Szóval csak óvatosan az első közös úttal.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei