Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Erotika kergető ételek

Erotika kergető ételek

Kettesben inkább ne....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha csak későn kapunk észbe, a vacsora után, hogy egy kicsit mellényúltunk amikor az étlapon ráböktünk a fogásra.

 

Mert túl csípős - égni fog a gyomrunk, fokhagymás - oda a csók, vagy éppen nem ennyire látványosan ugyan, de odacsap az erotikának valamelyik összetevő.

 

Néhány ételnél egyértelmű a negatív hatás (például a lencse, a bab), de akad néhány trükkös falat, ami szintén kifoghatja a szelet az erotika vitorlájából. Mit kerüljetek, ha lehet?

 

- Brokkoli, karfiol, káposztafélék: randimentes napokon egyetek annyit, amennyi belétek fér, hisz nem hízlal, sőt zsírégető hatása van, plusz egy sor olyan összetevőt tartalmaz, amelyre égetően nagy szüksége van a szervezetednek. De gázosít. Ezt nem kell magyarázni. Szóval a csőben sült, sajtos brokkolit felejtsd el.

 

- Sült krumpli: ha otthon, kevés olajon vagy olajmentesen sütöd (okos fűszerezéssel), akkor minden rendben van a sült krumplival - mármint egy randi szempontjából - de a gyorséttermek sültkrumplija túl nehéz teher a gyomornak erotika előtt. 

 

- Borsmenta: egyrészről teljesen rendben, csodás leheletet biztosít és serkenti a keringést. Mindkettő jó a szexben. Ami azonban nem annyira közismert, az az emésztésre gyakorolt hatása. Ahogy a brokkoli, úgy a nyers mentalevél rágcsálása is szerepet játszik a gázképzésben. Szóval kerüld a hirtelen hoppát!

 

Fotó: Shutterstock

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei