Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Simogatás mérlegen?

Simogatás mérlegen?

Néha kell a matek a kapcsolatban is

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ma már tudom, el lehet kényeztetni azt a másikat a kapcsolatban. Lehet sok az adás, lehet sok a szeretet, ha az a másik nem képes hasonlóan nagy lángolásra, vagy nem akar adni ilyen sokat. Kényelemből... vagy azért, mert éppen én billentettem ki a mérleg nyelvét a lelkesedésemmel. Elkényeztettem.

 

Van olyan kapcsolat, ahol száz simogatást adunk és csak egyet kapunk vissza, van az úgy, hogy hiába fürdetjük tejben, vajban a másikat, mégis rosszul érzi magát a kapcsolatban. Mert az elfogadás is nehéz dolog, ha azt nem lehet viszonozni.

 

A VOUS cikke is ezzel a témával foglalkozik. Olvassátok!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei