Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A nő bagoly, a férfi pacsirta

A nő bagoly, a férfi pacsirta

Mikor ébredeznek a hormonok?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha olyan apróságon csúszik el a párkapcsolat, hogy a felek szexuális aktivitásának ideje eltérő.

 

A férfi reggel, a nő este hancúrozna.

 

Kibabrálnak velünk a hormonok, és ennek jó tudatában lenni, mert ettől kezdve tudjuk, hogy ez a "te nem akarod, én nem akarom játék", nem tudatos, a hormonok tényleg belekotyognak a felek szexuális vágyaiba. Vagyis ettől kezdve érdemes nem megsértődni és alkalmazkodni oda-visza a fellobbanó vágyakhoz. 

 

Kereshetünk pédául középutat, vagy ki is lehet szakadni a taposómalomból, elmenekülni egy időre.... nem elfáradni estére a férfiaknak, frissen ébredni hajnalban a nőknek..... hogy legyen találkozás. Otthon, egy szállodában, egymás munkahelyén a fénymásoló kuckóban, egy szikla tetején, a gyerekszobában, amíg a gyerek a nagyágyban, a helyünkön alszik.... Bárhol és bármikor, kicselezve hormonokat, időt és teret, hogy életben maradjon a szerelem.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei